Корупція 🦹🏻‍♂️🦹🏼‍♀️

Куди сповіщати про корупцію?

Для початку, відповім на головне питання “Що таке корупція?”. Є визначення Закону України “Про запобігання корупції” на 7 строк і в кожному посилання на термін і його я тобі дублювати не буду, бо то занадто, поясню простіше.

Корупція це вимагання або пропозиція нагороди у будь-якому вигляді (гроші, послуги, будь-що, навіть секс 😳) за виконання дій особою, що “несе службу” у будь-якій організації на користь іншої особи.

По-перше, маю сказати що корупція стосується не лише державних органів та підприємств, а й приватних ТОВ, ПАТ, спілок тощо. Не важливо яку посаду займає особа, головне що вона може виконати “побажання” іншої завдяки своєму статусу. По-друге, “побажання” також може бути будь-яким як щось зробити, так нічого не роботи, головне що від цього є користь для того хто просить.

Пропонувати хабаря так само погано як і вимагати. Аби зупинити “корупційне коло” необхідно його розривати з обох сторін. Саме тому, я зібрав для тебе всі контакти куди необхідно повідомляти про корупцію! Мерщій переходь та білу сторону, в нас є дещо краще за печиво!