БЕЗКОШТОНА ЮРИДИЧНА ДОПОМОГА

ДЛЯ УКРАЇНЦІВ ЗАКОРОДОНОМ

Отримай безкоштовно юридичну допомогу закордоном від провідних спеціалістів

Frequently Asked Questions

Дана ініціатива це цілий світ юристів, які обʼєнались аби допомогти Вам адаптуватись в країні находження.

Громадська огранізація “Юридичні іновації” разом з юристами по всьому світу підготували для вас юридичні довідники, аби допомогти освоїтись в країні, де ви знаходитесь. Довідники мають інформацію про ваші права як перемішеної особи (особи з статусом тимчасового захисту), права як оредаря квартири, правцівника, учня, студента, платника податків тощо, а також розкажить як швидко скористатись державними послугами, де отримувати офіційну інформацію, а також розповість про юридичні нюанси країни.

Команда Правомен — проаналізувала довідники, поговорила з юристами, що їх готували та запустила автоматизовані консультації, які доступні 24/7 в вихідні та сієсти і навіть після 9-ї вечора.

Громадська Спілка “Мережа правового розвитку” допомогла юристам з України опанувати правила в країнах Європи, а тому вони зможуть допомогти вам зорієнтуватись в рішенні проблеми, а також якщо в вас будуть питання стосовна України, вони також з радістю поділяться інформацією.

А також, якщо наші довідники не допомогли, юристи з України безсилі — то вам зможуть відпосвісти безпосередньо юристи з країни пебування, для цього ми долучити юристів-волонтерів з країн ЕС, завдяки проєкту UA Support.

Аби отримати допомогу переходьте до чатботу Правомен у будь-якому з месенджерів 👇

Або завітайте до чату з юристами в Мережі Правового розвитку

Також ви завжди можете передивитись довідники відповідями на найполулярніші юридичні питання

Кожного дня наші юристи волонтери моніторят інформацію з питань викладених в Довіднику та чатботах аби Ви отримували достовірну інформацію. Також ми поповнюємо Довідники та чатботи новими консультаціями, аби максимально покрити всі питання, з якими ви можеье стикнутись в країні перебування.

Всі ми робимл все можливе, аби допомогти Українцям пережититі наслідки цієї страшної війни, а тому ми не можемо критикувати колег, які надають інформацію шляхом публікування постів. Однак, з свого боку ми побудували систему юридичної допомоги для Українців, яка має ряд переваг:

  1. Ви зможете отримати допомогу в автоматизованому режимі або безпосередньо від юриста.
  2. Ми сформували найбільшу базу консультацій щодо 17 країн Европи, а саме для Австрії, Болгарії, Грузії, Іспанії, Молдови, Польщі, Португалії, Німеччини, Чехії, Хорватії, Румунії, Греції, Словаччини, Італії, Данії, Словенії, Естонії.
  3. Наші чатботи, юристи та довідники допоможуть з питаннями не лише отримання статусу біженця, тимчасового захисту та фінансової допомоги, а й з питаннями побутового характеру: влаштування на роботу, дитини в дитсадок, вступ до університету, відкриття банківських разунків, породорі країною, відкриття власної справи тощо; надасть інформацію з ваших прав як працівника, з питань податкової системи, підтвердження ваших документів (дипломи, сертифікати тощо), а також допоможить розібратись з державними послугами на які ви маєте право.
  4. Окрім довідкової частини, ми можемо надати вам пряму консультацію від юристів з країни в якій ви перебуваєте.
  5. Наша домога направлена на забезпечення вам інфомацією що допоможе не лише вижити, а й асимілюватись та посувати себе захищем завлядки знанням по правові особливості країни.

Повністю весь наш проєкт є безкоштовним. Ми не здіймаємо плату за жодну консультації, або доступ до будь-якої інформації.

Даний проєкт реалізован юристами всього світу на чолі з Українськими, аби допомогти вам порадою, коди це буде необхдіно. Для нас важливо аби кожен Українець та Українка, які покинули дім, знали, що вони не самі і що Україна разом з ним, навіть за тисячі кіломентрів.